Geri

Cnc Lazer Kesim İzmir

CNC Lazer Kesim Hizmetlerini Kullanma
 
Kanaat Demir lazer kesim hizmetlerinde çizim aşamasından nakliye dahil tam hizmet sunmaktadır. Projelerinizde almış olduğumuz lazer kesim hizmetini hassas kesim ayarlarını en üst seviyede işleyerek teslim ediyoruz. Bu yüzden ortaya çıkan parçalar olağanüstü kaliteye sahiptir ve çok az işlem gerektirir. Kesim hizmetlerimiz yumuşak çelikler, paslanmaz çelikler, yüksek mukavemetli çelikler ve demir dışı metallerdir. İkinci grup alüminyum, pirinç, bronz ve titanyum gibi malzemeleri kapsar. 
 
Lazer kesim hizmet ağımız
 
Otomotiv - araba panelleri, motosiklet bileşenleri vb.
Üretim hatları - paneller, yapısal parçalar, miller vb.
Denizcilik - alüminyum tekne kasaları vb.
Ormancılık ve tarım makineleri - paneller, yapısal çerçeveler, miller, vb.
Robotlar - özel paneller, yapısal parçalar, hareketli bileşenler, vb.
Gördüğünüz gibi, çok çeşitli endüstrilerin ihtiyaçlarını karşılayabiliriz ve sizlere geniş bir alanda hizmet sunabiliriz. 
 
Hangi Malzemeleri Kesebiliriz?
Şu anda sadece metal kesime odaklanıyoruz. Farklı metal kesme özellikleri ve her malzeme için önerilen maksimum kalınlık için aşağıdaki listeye bakın .
 
Hafif çelik - 1 inç'e kadar
Paslanmaz çelik - 1,2 inç'e kadar
Özel çelikler (Hardox, Strenx, vb.) - 0,8 inç'e kadar
Kaplamalı çelik - 0,2 inç'e kadar
Alüminyum - 1,2 inç'e kadar
Bakır alaşımları - 0,5 inç'e kadar
 
Lazer Kesimin Avantajları
Belirttiğimiz gibi, lazer teknolojisinin belirli niteliklerle ilgili diğer kesme yöntemlerine göre birkaç avantajı vardır. Onları sizin lehinize çalıştırabilmek için, onların farkında olmak iyidir.
Lazer kesiminin ana avantajlarını kısaca açalım
 
Esneklik 
- 100'lerce farklı karmaşık kesimden oluşan bir sayfa, bir lazer kesici için kolay bir iştir. Çeşitli malzemeler için özel lazer kesim mevcuttur. Teknoloji ayrıca parçaları gerektiği gibi gravürleyebilir.
 
Doğruluk 
- Yüksek hassaslık isteyen işler için kesim ve konumlandırmada istenen hassasiyette kesim.
 
Tekrarlanabilirlik 
- +/- 0.002 inç, bir dizi parçanın neredeyse aynı olmasını sağlar.
 
Hızlı 
- Avantaj, hız özellikle ince saclarda  fark yaratır, üretim sürecini hızlandırma yeteneği daha düşük maliyetlerle hizmet almanızı sağlar.
 
Daha ucuz 
- Lazer kesiciler enerji kullanımında oldukça verimlidir. Ayrıca, birçok iş istasyonunda kullanım ihtiyacını azaltan mekik masalar bulunur. Daha az insan gücü parça başına daha ucuz fiyatlar anlamına gelir.
 
Basit kesme dosyaları
- CNC lazer kesim makineleri, makine operatörünün başka herhangi bir girişi olmadan çizimleri ve 3D modelleri okuyabilir. Gerekli veriler, çizimler üzerinde ekstra boyutlar olmaksızın kolayca elde edilebilir.
 
Küçük ısıdan etkilenen bölge
- Tüm termal kesme yöntemlerinde etkilenen bölgenin az olması ön plandadır. Lazer hızla hareket eder, bu yüzden metali diğer teknolojiler kadar ısıtmaz. Böylece, ısıdan etkilenen bölge de nispeten küçüktür ve buda büyük avantaj sağlar.
Cnc Lazer Kesim İzmir